Horeca omslag 03 09 nett

Horeca nummer 3 på vei til abonnentene

Årets tredje utgave av Horeca er på vei til abonnentene. Vårt hovedtema i dette nummeret er sommerdrinker, men det 84 sider store nummeret er også spekket med annet interessant lesestoff for horecabransjen.

Publisert

Det er tid for sommerdrinkene, og daiquiri er sommerens trend. Over seks sider kan du se nærmere på årets sommertrender, og du finner også en rekke oppskrifter på det som vi antar blir sommerens slagere i barene.

LED-Belysning

En annen stor bolk i dette bladet er belysning. LED-belysning er nå på full fart inn i Norge, og leverandørene markedsfører seg nå med tanke på hotell- og restaurantbransjen.

Les mer om det i Horeca nummer 3.

Refsnes Gods og frokost

Refsnes Gods er på en måte kunsthotellet i Norge. Nå har hotelledelsen dratt det enda lenger. I mange år har Edvard Munchs I blå kjole hengt på veggen i Restaurant Munch på hotellet. Nå pryder også motivet dekketallerkenene i restauranten.

Vi har også sett nærmere på frokostserveringen på hotellet, som vi også har gjort hos Rica Nidelven, som de fire siste årene har hatt landets beste hotellfrokost, ifølge kåringen Twinings Best Breakfast

Olivenolje og Ladies Floor

Videre har vi også en stor reportasje om olivenproduksjon i Italia, vi har besøkt Grand Hotel som er banebrytende med sitt Ladies Floor, og vi har også sett nærmere på Ernst Hotel i Kristiansand, der de har iverksatt en

Norges mest spesielle vandrerhjem? (Foto: Morten Holt)

ny adgangskontroll for parkering i garasjen. Der åpner gjestene nå selv garasjedøren med mobilen.

Typebedrift

Typebedrift i Horeca nummer 3 er Quality Hotel Tønsberg. Hotellet kan vise til meget gode resultater i Choice-systemet.

Vi har også besøkt Stavanger Universitetssykehus (SUS), som nå bygges om slik at det blir plass til postkjøkken og en spiseplass med bufféservering på hver post.

Vandrerhjem

Det er mange vandrerhjem i Norge. Vi har besøkt det vi antar er det mest spesielle. Brumund Vandrerhjem på Ringsakerfjellet, eller ofte bare kalt Tretopphytta, er et vandrerhjem som er bygd åtte meter opp i et tre.

Gründer Frode Schei er forresten i gang med en ny og enda større variant. Les mer om dette i Horeca nummer 3.

Portrett

Kokken Gunnar Hvarnes har konkurrert i 14 år, men i løpet av de to neste årene vil 31-åringen navn bli mer kjent i Norge. Han er nemlig Norges nye Bocuse d`Or-deltaker.

Gunnar Hvarnes er portrett i Horeca nummer 3 2009. (Foto: Morten Holt)

Hvarnes er vårt portrett i dette nummeret.

Folk Restaurant

I tillegg til flere andre store artikler, deriblant en stor reportasje fra den nye restauranten Folk Restaurant på Folketeateret og fra Figgjo i Rogaland, er det ellers mange sider med vanlig fast småstoff i form av våre spalter Kontinental Bar, Bransjenytt, Nytt om navn, Produkter, Websiden og Verden Rundt.

Lesertur

Du kan også lese nærmere om en planlagt lesertur for Horecas lesere.

Sett allerede nå av perioden 27. oktober til 7. november til inspirasjonstur til Sør-Afrika, der vi skal besøke de beste restaurantene, de fineste hoteller og de mest anerkjente vingårdene og produsentene i landet.

Les mer om Horeca-tur til Sør-Afrika her

God lesning!

Du kan abonnere på Horeca her.

"
Powered by Labrador CMS